amxfoto.se

Fotar allt mellan himmel och jord

Om amxfoto.se


Hej!
Andreas Näslund heter jag och det är jag som driver amxfoto.se. Född och uppvuxen i Bengtsfors men utgår numera från Jönköping.

Har jobbat som svetsare och inom industrin sedan jag tog studenten från industriprogrammet 2010.
Är väl ganska allround i mina intressen, vilket har lett till en ganska blandad kompott utav motiv genom åren. Allt från natur till motorsport och det mesta däremellan, som konserter, sport, porträtt och bröllop.
Har även fotat och skrivit reportage åt Bengtsfors lokaltidning Dalslänningen under ca 6-7 års tid.

Det började med att jag fick en vanlig digitalkamera 2005, i ungefär samma veva började en utav mina kusiner köra cross vilket gjorde att jag brukade följa med honom ut på tävlingar. Märkte ganska snart att jag tyckte det var roligt att fota, men kameran räckte inte till tyckte jag. 2007 köpte jag en Nikon D50 som jag lärde mig grunderna med. Ungefär 1½ år senare tyckte jag att det var dags att ta ytterligare ett steg framåt, så jag köpte en Nikon D300. Den hänger fortfarande med trots att den har några år på nacken, men numera som backupkamera till min D700.

På den vägen är det, är otroligt glad och tacksam över att kunna hålla på med det jag gör, och få träffa en massa trevliga människor överallt.

 

Utrustning:

Kamera: Nikon D700
Nikon D300
Batterigrepp: Nikon MB-D10
Objektiv: Tokina AT-X 16-28mm f/2.8 PRO FX
Nikon Nikkor AF-S 28-70mm f/2.8D ED
Nikon Nikkor AF-S 70-200mm f/2.8G ED VRII
Nikon Nikkor AF-S 50mm f/1.4G
Nikon Nikkor AF-S Micro-Nikkor 105mm f/2.8G IF ED VR
Blixt: Nikon Speedlight SB-800

Comments are closed.