amxfoto.se

Fotar allt mellan himmel och jord

Här har det varit väldigt dåligt med uppdateringar under det senaste halvåret, har använt Facebook istället när jag har lagt upp något. Men bara för att jag inte har varit så aktiv här på hemsidan betyder det ju inte att jag inte har fotat, har bara fotat en del annat nu den senaste tiden (som synes här ovan). Har ju inte någon uppdragsgivare längre pga jag flyttade till Jönköping, så kommer inte in på SM osv just för tillfället. Har blivit en Sverigecuptävling, en deltävling i Västgötacrossen och några spontana träningar hittills. Men redan nu på lördag blir det nog en sväng till Borås för ytterligare en VGC-tävling, och på söndag blir det en sväng till SM i Ulricehamn för att kika på finalerna där.
Ha det gött, så ses vi kanske på något utav ställena i helgen! 🙂

Posted in Okategoriserade by Andreas on juni 5th, 2014 at 22:19.

Add a comment

Previous Post:   Next Post:

Comments are closed.